Kulinarična razvajanja bomo pričenjali s pravim slovenskim zajtrkom, ko vas bo na bogato obloženi mizi ob sadju pričakale same lokalno pridelane dobrote, maslo s sosednje kmetije, domače marmelade in med, ki so ga čebele nabrale na cvetočih poletnih travnikih, pa tudi okusne ročno narejene salame in aromatični siri ter seveda topel, Na škaluc pečen kruh. Zraven se bo podalo sveže mleko, zeliščni ali sadni čaj, kakršnega so v preteklosti pripravljali že znameniti jurkloštrski menihi, pa tudi ekološko pridelan jabolčni sok iz našega sadovnjaka.

Preko dneva se boste lahko razvajali ob domači tipični kozjanski kuhinji bližnjega kmečkega turizma, ali ob domačih specialitetah Na škaluc, morda pa bomo celo skupaj zavrteli kaj na ražnju ob hiši.

Za vse, pa naj bodo to individualni obiskovalci, gosti v naših apartmajih ali zaključene skupine, se bo našlo kaj slastnega za razvajanje brbončic.

Goste željne grajske kuhinje, bomo pospremili na laški grad Tabor, ali pa bomo katerega od najboljših slovenskih chefov pripeljali kar v našo kuhinjo Na škaluc, kjer se boste lahko predajali užitkom soustvarjanja in pokušanja malce drugačnih jedi.

 

Naslov

Trobni Dol 33,
3271 Šentrupert,
Slovenija

Delovni čas

Odprto vse dni v tednu

Kontakt

Tel.: +386 (0)3 73 40 820
Tel.: +386 (0)51 355 422
E-mail: info@naskaluc.si

brosura
 
F icon 2    t icon

Booking award