Apartmajski suiti Jelen in Muflon

V marofu – glavnem osrednjem objektu – preurejenem nekdanjem gospodarskem poslopju s hlevom, se v pritličju nahajata rustikalni točilnica in večnamenski prostor z zajtrkovalnico, ki sprejme do 20 oseb.

V nadstropju in mansardi marofa se nahajate dve apartmajski suiti. Večja, ki smo jo poimenovali Jelen, nudi poleg vhodne veže, dnevne sobe, kopalnice ter ločenih toalet, tri ločene spalnice. V suiti Jelen lahko biva do 7 oseb. Suita je velika 60 m2.

Apartmajska suita Muflon je po slogu, opremi in komfortu enaka Jelenu, le da je nekoliko manjša, premore dve ločeni spalnici v katerih lahko prespijo 4 osebe. Muflon ima 40m2 površine.

Iz obeh suit gostje dostopajo do wellnessa 10 metrov preko dvorišča.

Povpraševanje

 

suita Muflon

suita Jelen

Skupni prostori


Dvoposteljni sobi Gašper in Greta

V mansardi kozolca sta obiskovalcem na voljo dve dvoposteljni sobi, ki smo ju poimenovali po našem gosjem paru Gašperju in Greti.

Sobi sta veliki 25 m2, opremljeni s komfortno dvojno posteljo. Vsaka soba imajo svojo kopalnico. Gašper ima še svoj balkon, Greta pa izhod na manjšo pokrito teraso.

Iz obeh sob se do wellnessa, ki je v medetaži in pritličju istega objekta, spustite samo po notranjih stopnicah.

Povpraševanje

 

 

 

Skupni prostori


Hiška v krošnjah.

Tako posebna. Tako naravna. Tako intimna. Lesena hiška med krošnjami dreves, do katere dostopate po mostičku. Kljub temu, da je v osnovi namenjena komfortnemu bivanju dveh oseb ima v nadstropju dodatno dvojno ležišče, ki je dostopno s položno lestvijo. Na njemu lahko prespita še dve osebi.

Hiška je v celoti narejena iz naravnih materialov. Glineni ometi poskrbijo, da je v njej skozi vse leto enakomerna zračna vlažnost, pohištvo iz cemprina – visokogorskega bora pa s svojim blagodejnim vonjem pomirja in uspava. Kljub rustikalnem slogu in na zunaj starinskemu izgledu hiška nudi ves sodobni komfort. Opremljena je s kopalnico s toplo vodo, tušem, toaleto in talnim gretjem. Tudi glavni prostor je ogrevan, zato je hiška primerna za bivanje preko celega leta. Skozi veliko stekleno panoramsko steno se z letnimi časi menjava le zunanja kulisa narave.

Hiška je velika 28 m2.

Iz drevesne hiše dostopate do wellnessa preko lesenega mostička prb. 20 metrov.

Povpraševanje

 

Hiška v krošnjah

Skupni prostori

051 355 422